08 Eylül 2010 Çarşamba Saat 19:05
ÇOK OKUNANLAR
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kar fena bastırdı
08 Mart 2010 Pazartesi Saat 22:32
Balkanlardan gelen yağışlı ve soğuk havanın etkisi altına giren Edirne kar altında kaldı.

Gece geç başlayan kar yağışı aralıksız devam ederken, kar kalınlığı yüksek yerlerde 10 cm. ye ulaştı.
    Mart ayıyla birlikte Edirne'de güneşli geçen günler yerini kara bıraktı. Kar yağışı gece saatlerinde Kapıkule ve Hamzabeyli Sınır Kapıları'nda etkili olurken, sabah erken saatlerinden itibaren kent merkezinde de kendini gösterdi.
    Yoğun kar yağışıyla birlikte Edirne beyaza büründü. Hava sıcaklığı da en yüksek 2 derece olarak tespit edildi. Uzmanlar kar yağışının yarında etkili olmasının beklendiğini ifade ederken, vatandaşları su baskınlarına karşı uyardı.
    Edirne'yi etkisi altına alan karla birlikte don olayına dikkat çeken uzmanlar, gece geç saatlerde ulaşımda sıkıntı yaşanabileceğini, bu nedenle de özellikle sürücülerin dikkatli olmaları gerektiğini söyledi.
    Bu arada, Karayolları ekipleri karla mücadele çalışmalarını aralıksız olarak sürdürdü. Edirne'nin çevre illerle ulaşımını sağlayan karayollarında temizleme ve tuzlama çalışmaları yapıldı. Yoğun kar yağışı zaman zaman trafikte sıkıntılar yaşatırken, kapalı yol bulunmadığı bildirildi.

Bu yazı toplam 116 defa okundu.
Bu Yazıya Henüz Yorum Eklenmemiş.
ARŞİVDE ARA
SİTE ANKET
Belediye Hizmetlerinden Memnun musunuz?
Memnunum
İdare eder
Değilim